”Slagsmål” av Hamdi, skolår 7, Öland

Det var en mamma och hennes barn, som skulle till gallerian. Men de åkte tillbaka för att det var dåligt väder och gallerian var inte inomhus. Plötsligt såg mamman att hennes barn bråkade för att den äldsta dottern slog till de små barnen. Då blev de små barnen arga och ville hoppa på den äldsta dottern. De drog i varandras hår. Barnen använde inga bälten och mamman blev jättesur för att det kan vara farligt och det kan hända en olycka, t.ex. en bilolycka. Mamman såg att de bråkade genom backspegeln. Efter det blev mamman arg och skrek åt barnen. Barnen blev genast tysta och de åkte hem. När mamman och barnen hade kommit hem berättade mamman hur barnen hade uppfört sig. Mamman blev upprörd och höll på att börja gråta för att det hade kunnat hända en bilolycka. Barnen kramade mamman och lovade att aldrig göra om det igen.

One Response to “”Slagsmål” av Hamdi, skolår 7, Öland”

1. Otto Palmberg skriver:

I really like your blog.. very nice colors & theme. Did you make this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz answer back as I’m looking to construct my own blog and would like to know where u got this from. appreciate it

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.